Opis artikla

Glavni sastojci ovog ulja su macerati mrkve, oraha i urukuma. Macerat mrkve i macerat urukuma su izuzetno bogati beta-karotenom koji je jedan od najboljih antioksidanasa, a macerat oraha je jedan od tradicionalnih sastojaka preparata za sunčanje uz maslinovo ulje. Sastojci aktiviraju proizvodnju melanina u koži te potiču tamnjenje.

Ovo ulje ima i blagi SP faktor oko 10, što nije dovoljno da se koža potpuno zaštiti od sunca, već je kožu, prije korištenje ovog balzama potrebno prethodno pripremiti, a tada će i tamnjenje ići brže te se boja ne ispire tako lako.

Intenzitet tamnjenja je individualan i upravo ovisi o vašem tijelu te je na to jako teško utjecati, jednostavno, neke osobe lako potamne, druge užasno teško ili nikako, to je sve vezano uz vašu kožu i proizvodnju melanina. Iako, do sada su svi korisnici bili zadovoljni. ;)

Mogući miris: cocco (posebno naglasiti, cijena ista)

50ml 25kn

100ml 40kn

200ml 70kn

Dostava:  Dostava unutar 4-7 radnih dana
Objavljeno: 2 minuta prije

Prirodno ulje za ubrzano tamnjenje

By: Planto_lab 1 305
3.32
( + Cijena dostave 2.65 )
Novo
Zagreb, Hrvatska

Planto_lab

Posljednja aktivnost: 1 godinu prije

Ostali artikli od Planto_lab

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.