O nama

Vrijeme je da se riješiš svoje stare oblekice! Iskreno, ponekad dobra roba više i nije prava roba za nas. Naše razmišljanje i naše želje se s vremenom promjene, zašto tvoja stara haljina ne bi postala nečija nova? Zašto tvoje stare cipele ne bi postale nečije nove cipele? Napravili smo ReStyloh kako bi vam olakšali i uljepšali život. Postoje stvari u vašem ormaru koje vam zasigurno više ne trebaju.. ili možda stvari koje vam trebaju se upravo nalaze u vašem susjedstvu!

Što čekaš? Prijavi se i pronađi pravu stvar za sebe, mijenjaj se sa drugim korisnicima ili jednostavno nekoga razveseli i pokloni mu nešto što ti više nije potrebno.

Prodavanje
Prodavanje nečega ne bi trebalo biti tako naporno kao što je kupovanje ili pronalaženje onoga što ti se sviđa.

Kupovanje
Postoje skriveni ormari upravo negdje u vašem susjedstvu, i ReStyloh će te upravo odvesti do njih. Trebaš nove cipele za petak navečer, haljinu sa jedinstvenim uzorokom, ili urbanu majicu..pronađi ih na ReStyloh.hr. Nećemo osuđivati tvoj ukus, iako je on, pomalo jedinstven!

Gradimo bolju zajednicu 
Čuvamo povjerenje i sigurnost naših korisnika koji koriste ReStyloh, te zato nudimo provjerene profile sa plavom značkicom i recenzijama.

Savjeti
Prilikom kupovine ili mijenjanja, provjerite profil osobe s kojom surađujete, te što ostali govore o njoj.

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.