Opis artikla

 

Kao glavni sastojci ovog balzama ističu se macerat mrkve, macerat oraha i macerat urukuma. Macerat mrkve i macerat urukuma su izuzetno bogati beta-karotenom koji je jedan od najboljih antioksidanasa, a macerat oraha je jedan od tradicionalnih sastojaka preparata za sunčanje uz maslinovo ulje. Sastojci aktiviraju proizvodnju melanina u koži te potiču tamnjenje , a dodatak kakao maslaca koji ima i njegujuća svojstva osim što potiče tamnjenje. Ovo je potpuno prirodno tamnjenje kože te će balzam osim tog, i nahraniti vašu kožu.

Klasična verzija sadrži pčelinji vosak, no moguća je i veganska verzija (potrebno naglasiti, cijena +5kn).

Zbog prisutnih macerata i ulja sezama te shea maslaca, ovaj balzam ima i blagi SP faktor oko 10, što nije dovoljno da se koža potpuno zaštiti od sunca, već je kožu, prije korištenje ovog balzama potrebno prethodno pripremiti, a tada će i tamnjenje ići brže te se boja ne ispire tako lako.

Intenzitet tamnjenja je individualan i upravo ovisi o vašem tijelu te je na to jako teško utjecati, jednostavno, neke osobe lako potamne, druge užasno teško ili nikako, to je sve vezano uz vašu kožu i proizvodnju melanina. Iako, do sada su svi korisnici bili zadovoljni. :)

Mogući miris: cocco (posebno naglasiti, cijena ista)

50g - 30kn

100g - 50kn

200g - 90kn

Dostava:  Dostava unutar 4-7 radnih dana
Objavljeno: 2 minuta prije

Prirodni balzam za ubrzano tamnjenje

By: Planto_lab 1 293
3.98
( + Cijena dostave 2.65 )
Novo
Zagreb, Hrvatska

Planto_lab

Posljednja aktivnost: 2 minuta prije

Ostali artikli od Planto_lab

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.