Centar za pomoć

Dobro došli u centar za pomoć za ReStyloh!

Što mogu prodati, zamijeniti ili pokloniti?
ReStyloh je zamišljen kao jedan veliki ormar u susjedstvu. Većina ljudi se voli izraziti kroz svoj stil, te sve ono što možeš nositi od glave do pete, možeš podijelili i na ReStyloh.
 
Koji artikli su zabranjeni?
Zabranjeno je sve ono što nije u skladu sa našom vizijom. Sam naziv stranice daje jasan odgovor; odjeća, obuća te modni dodaci i kozmetika. Sve ostalo je odstupanje i kršenje pravila. Kako bi preglednik bio organiziran te svakome olakšao kupnju, prodaju ili zamijenu, potrebna je suradnja svakog korisnika. Konkretno sortiranje u kategorije i bez odstupanja.
 
Kako prijaviti sumnjivi artikl?
Svaki sumnjivi artikl može se prijaviti ReStyloh administratoru  uz priloženi link.
 
Kako da tagiram svoj artikl?
Kako bi potencijalni kupci lakše došli do vašeg artikla, preporučamo tagiranje u opciji brandova, boja i materijala. Ukoliko ReStyloh ne posjeduje naziv željenog branda, boje i materijala, slobodno nas kontaktirajte. Isto tako naša tražilica pretražuje svaku riječ u opisu artikla, tako da vas savjetujemo da budete detaljni u opisivanju artikla kojeg prodajete ili mijenjate te ćete time povećati mogućnost prodaje ili zamjene.
 
Kako mogu biti sigurna/an da je osoba s kojom surađujem pouzdana?
ReStyloh svakome pruža mogućnost korištenja usluge, međutim ukoliko korisnik želi plavu značkicu koja je vidljiva na samom profilu te osobe, uz korisničko ime, potrebno je dokazati ReStyloh-u svoj pravi identitet. Dokazivanje identiteta se vrši prilaganjem određenog dokumenta ili informacije preko kojeg se može utvrditi stvarni identitet osobe. Na taj način korisnik dobiva plavu značkicu te poprilično jamstvo drugima da je pouzdan u suradnji.
 
Što ako mi je korisnik napisao negativnu recenziju, a nismo surađivali?
Ukoliko vam je korisnik napisao negativnu recenziju a niste surađivali, potrebno je kontaktirati administratora te priložiti ime korisnika. Ukoliko ne postoji zapis o kupovini u vašim računima, recenzija korisnika će biti automatski izbrisana.
 
Mogu li izbrisati svoj korisnički račun?
Korisnički račun u bilo kojem trenutku može biti izbrisan. Zahtjev za brisanje možete poslati ReStyloh administratoru te će vaš račun biti uklonjen.
 
 

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.