Opis artikla

ORGINAL STAN SMITH White Blue Dawn 

 NOVE S ETIKETOM  RASPRODANI MODEL bijele tenisice veličina 38 2/3  EU, SNIZENO   , Puna cijena je 110 EUR, preuzimanje zg ili Tisak , za vise info ➡️ inbox

Kupljeno u Designer Outlet Parndorf.

Opis
Adidasova 57-godišnja teniska silueta i dalje je jaka. Jedan od njegovih najnovijih dodataka inspiriran je glamurom i luksuzom Pariza 1980-ih. Predstavljamo adidas Stan Smith White Blue Dawn.

Ovaj Stan Smith ima gornjište od vrhunske kože u Cloud White od pete do prstiju i od podnožja do vrhova. Zakrpe za potpetice od nubuka u atraktivnoj su nijansi Blue Dawn s pozlaćenim trolistom s oznakom Stan Smith. Zlatni metalik brend ponovno se pojavljuje na naljepnicama na jezicima i tekstualni brend Stan Smith utisnut na bočnim središnjim pločama, uz perforacije koje čine tri pruge. Ne samo da je ova cipela uber šik, već je i izrađena od najmanje 50% prirodnih i obnovljivih materijala. Cloud White gumeni potplat zaokružuje dizajn ove tenisice.


 

Napomena kupcu:  novo orginal
Mogućnost zamjene:  NE
Materijal:  Guma, Koža, Tekstil, _Ostalo
Prodavač jamči autentičnost artikla:  Da
Sezona:  Proljeće-Ljeto
Brand:  Adidas
Boja:  Bijela, Plava, Tirkizna
Dostava:  Dostava unutar 2-3 radna dana
Objavljeno: 4 mjeseci prije

Tenisice Adidas STANSMITH WhiteBlueDawn38 23NOVO

By: marichuy 0 62
75
( + Cijena dostave 3 )
Novo
38
Čakovec, Hrvatska

marichuy

Posljednja aktivnost: 6 dana prije

Ostali artikli od marichuy

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.