Opis artikla

Dosta ti je bolova u stopalima, zglobovima i kralježnici? Želiš trenirati dok hodaš i obavljaš svakodnevne aktivnosti? MBT je pravi izbor za tebe!
Cipele su broj 40 1/3, model Tunisha, svijetlo sive, vrlo malo nosene.

MBT je švicarska, fiziološka obuća koja je na tržištu od 1996. godine, a jedinstvena tehnologija potplata zaštićena 30-godišnjim patentom na svjetskoj razini. Godine rada i truda svjetskih inženjera, liječnika i drugih kadrova, te preko 40 objavljenih medicinskih studija rezultirale izradom savršenog potplata za ljudski organizam. To je dovelo do toga da su milijuni korisnika diljem svijeta oduševljeni osjećajem blagostanja prilikom nošenja MBT obuće. Učinkovito otklanja bolove u stopalima, zglobovima i kralježnici, te omogućava pravilno držanje i jačanje cijelog tijela. U MBT-u možete i vježbati, vaši će rezultati biti izrazitiji i puno brži, a njegove mnogobrojne dobrobiti su osjetne već pri prvom korištenju.

 

Mogućnost zamjene:  NE
Materijal:  Brušena koža
Prodavač jamči autentičnost artikla:  Da
Sezona:  Proljeće-Ljeto
Brand:  _Ostalo
Boja:  Siva
Dostava:  Dostava unutar 2-3 radna dana
Objavljeno: 3 minuta prije

MBT The antishoe NAJUDOBNIJE CIPELE

By: Cipendsik 0 470
99.54
( Dostava uključena u cijenu )
Rabljeno
41
Zagreb, Hrvatska

Cipendsik

Posljednja aktivnost: 3 minuta prije

Ostali artikli od Cipendsik

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.