Opis artikla

Set za njegu i hidrataciju ~ Lancome Genifique set seruma & Estee Lauder Rescue koncentrat:

1. Lancome set pomladjujucih seruma u ukrasnoj kutiji, koji se sastoji od: 1. Lancome Advanced Genifique pomladjujuceg seruma od 10 ml,2. Lancome Genifique Yeux Light-Pearl seruma za podrucje oko ociju i trepavice, koji smanjuje vidljivost vrecica ispod ociju, zagladjuje fine bore i jaca trepavice, od 5 ml.

2. Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution, najnoviji umirujući koncentrat s hidratantnim učinkom, 5 ml. Pomaže u sprječavanju i smanjenju crvenila lica, smiruje nadraženo i osjetljivo lice i obnavlja kožu lica nakon upotrebe pilinga. Ne ostavlja mastan ili ljepljiv osjećaj i vidljivo smanjuje probleme koji prate osjetljive tipove kože. Ključni sastojak je fermentirani ekstrakt bifidobakterije koji će ojačati zaštitnu barijeru kože i pomoći njezinoj obnovi. Koncentrat će cijeniti i muškarci jer smanjuje iritaciju lica nakon brijanja.

Sve je novo i neotvarano.

Samo primopredaja (Zg).

***Jos puno nove kozmetike i kozmetickih setova na profilu***

Mogućnost zamjene:  NE
Brand:  Lancome
Dostava:  Dostava unutar 1 radnog dana
Objavljeno: 3 mjeseci prije

Lancome i Estee Lauder set seruma

By: Catch22 0 49
30
( Besplatna dostava )
Novo
Zagreb, Hrvatska

Catch22

Posljednja aktivnost: 4 dana prije

Ostali artikli od Catch22

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.