Opis artikla

Estee Lauder set krema za lice & za podrucje oko ociju i podocnjake:

1. Ester Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme od 15 ml, dnevna lifting krema s ekstraktom cvjetova hibiskusa i moringe, za sjaj i zaglađivanje kože lica,

2. ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharged, najpoznatija krema za podocnjake, 5 ml. Izuzetno lagana, svilenkasta hidratantna gel krema za područje oko očiju protiv tamnih podočnjaka. Pomaže spriječiti starenje kože, zaglađuje fine linije i vraća svjež, blistav izgled očiju. Sadrži hijaluronsku kiselinu za dubinsku i dugotrajnu hidrataciju. Vitamin E za smirenje i zaštitu kože punih 8 sati od vanjskih stresnih utjecaja za kožu. Kofein za trenutno smanjenje natečenosti i pojave suhih linija. Tripeptide-32 kompleks za cjelodnevnu zaštitu kože tijekom dana te obnovu kože tijekom noći. Dodatno štiti od utjecaja plave svjetlosti i ostalih vanjskih štetnih utjecaja. Lagana vodena tekstura ne izaziva pojavu akni i ne začepljuje pore. Brzo se upija i ne ostavlja tragove.

 

Sve novo, neotvoreno.

Samo primopredaja (Zg).

Mogućnost zamjene:  NE
Brand:  Estee Lauder
Dostava:  Dostava unutar 1 radnog dana
Objavljeno: 6 mjeseci prije

Estee Lauder set krema

By: Catch22 0 92
30
( Besplatna dostava )
Novo
Zagreb, Hrvatska

Catch22

Posljednja aktivnost: 4 dana prije

Ostali artikli od Catch22

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.