Opis artikla

Osjećajte se kao zvijezda i zablistajte u svakom trenutku uz ovu legendarnu i moćnu cvjetno-drvenu parfemsku vodu koja zrači kvalitetom zvijezde i ženstvenom ljepotom.

Sofisticirani, bijeli cvjetni miris s ljiljanom i frezijom savršen za svakodnevnu uporabu

Visoka kvaliteta za dugotrajni učinak

Glamurozni dizajn bočice inspiriran modom

Opis

Kvaliteta zvijezde ne ogleda se samo u tome kako izgledate, već i osjećate. A uvijek se možete osjećati glamurozno uz novi Divine. Isti kultni miris, sada veće koncentracije mirisa u obliku parfemske vode za vrhunski dugotrajni učinak.

Osjećajte se poput zvijezde i blistajte u svakom trenutku uz novu Divine legendarnu i moćnu, cvjetnu parfemsku vodu koja zrači kvalitetom mirisne zvijezde. U srcu blista veličanstveni bijeli cvjetni buket ljiljana i frezije, dok osvježavajuće note daju mirisu prozračnost da bi ovu očaravajuću parfemsku vodu učinile savršenim svakodnevnim mirisom.

Raskošno je upotpunjena bočicom novog glamuroznog dizajna nadahnutog predivnom haljinom visoke mode, u kojoj blistava plava tekućina dočarava svakodnevni glamur. Predodređena da ostavi dojam zvijezde, jednostavno ćete zablistati!

Potpuno novo i nekorišteno

Šaljem poštom, Tiskom ili paketomat

Mogućnost zamjene:  Možda..
Brand:  Oriflame
Dostava:  Dostava unutar 4-7 radnih dana
Objavljeno: 1 godinu prije

Divine parfemska voda

By: iskrica83 0 150
14
( Besplatna dostava )
Novo
Koprivnica, Hrvatska

iskrica83

Posljednja aktivnost: 1 godinu prije

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.