Opis artikla

Prodaje se prekrasan crveni Mango kaput veličine M koji je nošen samo 1-2 puta iu izvrsnom je stanju. Ovaj prekrasni kaput savršen je za svaku priliku, dodajući dašak boje svakoj odjeći.

Izrađen od visokokvalitetnih materijala, kaput je moderan i funkcionalan, pružajući toplinu i udobnost u hladnim danima. Klasičan dizajn ima elegantnu siluetu, s laskavim krojem koji se lagano širi u struku.

Kaput je potpuno podstavljen i ima kopčanje na gumb sprijeda, što osigurava udobno i sigurno pristajanje. Prekrasna crvena boja privlači poglede i daje dašak elegancije svakom izgledu. Bilo da se dotjerujete za posebnu prigodu ili jednostavno obavljate poslove po gradu, ovaj će kaput zasigurno postati dio vašeg ormara.

Ne propustite priliku posjedovati ovaj prekrasan Mango kaput. Sa svojom besprijekornom kvalitetom i šik dizajnom, zasigurno će postati omiljena u vašem ormaru godinama koje dolaze. Kupite sada i dodajte dašak sofisticiranosti svojoj garderobi!

Brand:  Mango
Materijal:  Pamuk
Mogućnost zamjene:  NE
Prodavač jamči autentičnost artikla:  Da
Sezona:  Jesen-Zima
Uzorak:  Jednobojni
Boja:  Crvena
Dostava:  Dostava unutar 2-3 radna dana
Objavljeno: 1 godinu prije

Crveni Mango kaput

By: Anđela 1 0 239
30
( + Cijena dostave 4 )
Novo
M
Zagreb, Hrvatska

Anđela 1

Posljednja aktivnost: 1 godinu prije

Upotrebljavamo vlastite kolačiće i kolačiće trećih strana kako bismo poboljšali vaš doživljaj i naše usluge. Nastavkom pregledavanja stranice smatramo da prihvaćate njihovu uporabu.