RESTYLOH TJEDAN MODE PROLJEĆE / LJETO 2023

RESTYLOH TJEDAN MODE PROLJEĆE / LJETO 2023

Kreće ReStyloh tjedan mode, tjedan koji promiče održivu modu i čuva naš jedini predivan planet. 


U ovom ReStyloh tjednu mode opet smo se odlučili donirati za Boranku. A zašto možda najbolje da citiramo sudionicu ReStyloh tjedna mode, Helenu Livaković: „ ReStyloh tjedan mode će pozitivno utjecati izravno sadnjom drveća, a neizravno podizanjem svijesti kupaca o održivosti i second hand opcijama.“


Stoga smo ponosni da će sav profit od kolekcije ReStyloh tjedna mode proljeće / ljeto 2023. biti doniran za Boranku, akciju pošumljavanja opožarenih područja.


ReStyloh tjedan mode proljeće / ljeto održat će se online od 13. do 17. ožujka 2023. na www. ReStyloh.hr


I ovoga puta ugodno će vas iznenaditi poznata lica iz svijeta umjetnosti, glume, glazbe i biznisa. Svaki od njih izradit će profil na www. ReStyloh.hr te na njemu ponuditi svoje modne artikle. Prihoda od istih odreći će se u korist našeg zelenog cilja. 


ReStyloh će na svojim službenim stranicama na društvenim mrežama svaki dan otkrivati nova poznata lica čim na svojim profilima objave artikle za ReStyloh tjedan mode. 


Svaki takav artikl će pored naziva nositi i oznaku  RTM u svrhu lakšeg filtriranja te kako bi kupci znali da kupnjom tog artikla sudjeluju u ReStyloh tjednu mode. 


Napomena: Artikli u sklopu ponude ReStyloh tjedna mode su jedinstveni i dostupni samo u jednom primjerku. Korisnici zainteresirani za artikl šalju upit u inbox artikla za koji su zainteresirani, a prvi upit dobiti će prednost kupnje artikla. 


Kako bismo vam pomogli u kupnji artikala u ReStyloh tjednu mode, za vas smo pripremili kratke upute:

 

  • Prije svega, napravite korisnički profil na www. ReStyloh.hr  (ako ste postojeći korisnik, potrebno je samo da se prijavite).
  • Postoje dva načina pretraživanja artikala:
  1. Prema Artiklu: U tražilicu upišite RTM da se prikažu svi slobodni artikli vezani za ReStyloh tjedan mode.
  2. Prema Sudioniku: Na opciji pretraživanja prema korisniku upisujete ime i prezime sudionika da se prikaže profil sudionika i cijela njegova kolekcija artikala koji su u prodaji u sklopu ReStyloh tjedna mode.
  • Pri odabiru artikla i kupnji možete postaviti i dodatna pitanja kako biste pronašli svoju idealnu mjeru i novi omiljeni odjevni artikl.
  • Kada odaberete artikl koji odgovara vašim preferencijama, kliknite „Pošalji upit“ koji će vas preusmjeriti na poruku koju želite poslati sudioniku čiji vas artikl zanima i pošaljite upit za artikl. Ako želite platiti više za artikl možete, dapače, jer se radi o donaciji. A navedena vrijednost artikla predstavlja minimalnu vrijednost artikla.
  • Nakon što dobijete odgovor / potvrdu o primitku upita dobiti  ćete upute za uplatu donacije u vaš inbox u roku 3 sata, te je  potrebno istu uplatiti unutar 24 sata: 
  • Uplata ide izravno kao donacija na službeni bankovni račun inicijative Boranka. 
  • Nakon vaše uplate ustupite nam podatke za dostavu kupljenog artikla. Kako bi paket stigao na vašu adresu na vrijeme, pobrinut će se naš partner GLS Croatia na koji smo izrazito ponosni jer su aktivno opredijeljeni za društvo i okoliš.

Na mogućnosti da realiziramo ovu akciju i postignemo njezin zeleni cilj, ponajprije zahvaljujemo inicijativi Boranka. Zahvaljujemo i našim partnerima:  Zlatnom partneru Imago i Školskoj knjizi, Brončanom partneru GLS Croatia i Violeta, i Medijskim partnerima Joomboosu, 24sata oriđiđi i Zahvaljujemo i našim sudionicima: Ana Mariji Žužul, Ivi Jerković, Korani Marović, Neli, Heleni Livaković, Mirjani Mikulec, Dimitriju Trbojeviću, Marku Mrkiću, Damiru Ciglaru, Dori Predojević,. Poznati po dobrom stilu i ljubavi prema održivom načinu života odazvali su se na ReStyloh tjedan mode kako bi ojačali širenje naših zajedničkih vrijednosti te doprinijeli ostvarivanju cilja ove akcije.


Očekujemo vas u velikom broju i radujemo se našem online druženju na još jednom ReStyloh tjednu mode! Oplemenimo svoju garderobu najljepšim pre-loved artiklima, a opožarena područja Hrvatske odjenimo u zeleno!