RESTYLOH TJEDAN MODE JESEN/ZIMA 2021

RESTYLOH TJEDAN MODE JESEN/ZIMA 2021

Ove jeseni odjenite najljepše pre-loved odjevne predmete omiljenih poznatih lica!

U modnoj industriji poznata je stvar da se sezone otvaraju tjednima mode. ReStyloh kao sudionik svijeta mode organizira online tjedan mode koji uz ljepotu i stil promiče i jednu višu vrijednost. ReStyloh promiče održivu modu koja čuva naš jedini predivan planet. Čak petinu otpada u svijetu čini tekstilni otpad, a petinu onečišćenih voda stvara tekstilna industrija. Korištenjem održive mode aktivno sudjelujemo u očuvanju našeg planeta.

Stoga smo ponosni da će sav profit od kolekcije ReStyloh tjedna mode jesen/zima 2021. biti doniran za Boranku, akciju pošumljavanja opožarenih područja.

ReStyloh tjedan mode jesen/zima 2021. održat će se online od 25. do 30. listopada 2021. na www.restyloh.hr

I ovoga puta ugodno će vas iznenaditi poznata lica iz svijeta umjetnosti, sporta i biznisa. Svaki od njih izradit će profil na www.restyloh.hr te na njemu ponuditi svoje modne artikle. Prihoda od istih odreći će se u korist našeg zelenog cilja.

ReStyloh će na svojim službenim stranicama na društvenim mrežama svaki dan otkrivati nova poznata lica čim na svojim profilima objave artikle za ReStyloh tjedan mode.

Svaki takav artikl će pored naziva nositi i oznaku RTM21 u svrhu lakšeg filtriranja te kako bi kupci znali da kupnjom tog artikla sudjeluju u ReStyloh tjednu mode.

Napomena: Artikli u sklopu ponude ReStyloh tjedna mode su jedinstveni i dostupni samo u jednom primjerku. Korisnici zainteresirani za artikl davat će svoju ponudu u inbox artikla za koji su zainteresirani, a najviša ponuda dobit će prednost kupnje artikla. Naime, želja nam je prikupiti što više sredstava za kupnju borova.

Kako bismo vam pomogli u kupnji artikala u ReStyloh tjednu mode, za vas smo pripremili kratke upute:

 • Prije svega, napravite korisnički profil na www.restyloh.hr  (ako ste postojeći korisnik, potrebno je samo da se prijavite).
 • Postoje dva načina pretraživanja artikala:
 • Prema Artiklu: U tražilicu upišite RTM21 da se prikažu svi slobodni artikli vezani za ReStyloh tjedan mode.
 • Prema Sudioniku: Na opciji pretraživanja prema korisniku upisujete ime i prezime sudionika da se prikaže profil sudionika i cijela njegova kolekcija artikala koji su u prodaji u sklopu ReStyloh tjedna mode.
 • Pri odabiru artikla i kupnji možete postaviti i dodatna pitanja kako biste pronašli svoju idealnu mjeru i novi omiljeni odjevni artikl.
 • Kada odaberete artikl koji odgovara vašim preferencijama, kliknite „Pošalji upit“ koji će vas preusmjeriti na poruku koju želite poslati sudioniku čiji vas artikl zanima i pošaljite iznos/ponudu koju dajete za navedeni artikl. Navedena vrijednost artikla predstavlja minimalnu i početnu vrijednost artikla.
 • Ako je vaša ponuda najviša, dobit ćete upute za uplatu donacije u vaš inbox u roku 3 sata, te je  potrebno istu uplatiti unutar 24 sata: 
  • Uplata ide izravno kao donacija na službeni bankovni račun inicijative Boranka.
  • Potvrda da je vaša ponuda prihvaćena, doći će u vaš ReStyloh inbox. Zato preporučujemo da provjeravate svoj inbox.
 • Nakon vaše uplate ustupite nam podatke za dostavu kupljenog artikla. Kako bi paket stigao na vašu adresu na vrijeme, pobrinut će se naš partner GLS Croatia na koji smo izrazito ponosni jer su aktivno opredijeljeni za društvo i okoliš.

Na mogućnosti da realiziramo ovu akciju i postignemo njezin zeleni cilj, ponajprije zahvaljujemo inicijativi Boranka. Zahvaljujemo i našim partnerima:  Zlatnom partneru Školskoj knjizi, Brončanom partneru GLS Croatia, i Medijskim partnerima Joomboosu, Miss7, 24sata i Ženski recenziRAJ. Zahvaljujemo i našim sudionicima: Antoniji Šoli, Ana Mariji Žužul, Mirni Matković, Halilu Jaganjcu, Marku Mrkiću, Luki Abrusu, Nikolini Zečić, Damiru Ciglaru, Dori Predojević, Pameli Smoljanić i Marku Kutliću. Poznati po dobrom stilu i ljubavi prema održivom načinu života odazvali su se na ReStyloh tjedan mode kako bi ojačali širenje naših zajedničkih vrijednosti te doprinijeli ostvarivanju cilja ove akcije.

Očekujemo vas u velikom broju i radujemo se našem online druženju na još jednom ReStyloh tjednu mode! Oplemenimo svoju garderobu najljepšim pre-loved artiklima, a opožarena područja Hrvatske odjenimo u zeleno!