ReStyloh - Podijeli svoj ormar s drugima!

ReStyloh - Podijeli svoj ormar s drugima!

Vrijeme je da se riješiš svoje stare robice! Iskreno, ponekad dobra roba više i nije prava roba za nas. Naše razmišljanje i naše želje se s vremenom promjene, zašto tvoja stara haljina ne bi postala nečija nova? Zašto tvoje stare cipele ne bi postale nečije nove cipele? Napravili smo ReStyloh platformu kako bi vam olakšali i uljepšali život. Postoje stvari u vašem ormaru koje vam zasigurno više ne trebaju.. ili možda stvari koje vam trebaju se upravo nalaze u vašem susjedstvu!

Što čekaš? Prijavi se i pronađi pravu stvar za sebe, mijenjaj se s drugim korisnicima ili jednostavno nekoga razveseli i pokloni mu nešto što ti više nije potrebno.

Prodavanje
Prodavanje nečega ne bi trebalo biti tako naporno kao što je kupovanje ili pronalaženje onoga što ti se sviđa.

Kupovanje
Postoje skriveni ormari upravo negdje u vašem susjedstvu, i ReStyloh platforma će te upravo odvesti do njih. Trebaš nove cipele za petak navečer, haljinu s jedinstvenim uzorokom, ili urbanu majicu..pronađi ih u ReStyloh. Nećemo osuđivati tvoj ukus, iako je on, pomalo jedinstven!

 

 • user

  Melody05

  Cure, jel tražite više zimsku ili ljetnu robu sad? Kako se snalazite po ReStyloh?

  7 mjeseci prije

 • user

  Kristina

  Pozdrav!

  1 godinu prije

 • user

  ReStyloh admin

  Poštovana Belma, nakon što vam kupac uplati novce na račun vi šaljete kupcu naručenu robu. Ne savjetujemo vas da činite suprotno. Usput, korisnici s ReStyloh značkicom su provjereni kupci i prodavači. Tako da vam preporučamo suradnju s njima. Lp

  1 godinu prije

 • user

  Belma

  Kako ide naplata robe, ako do toga dodje? Da li se prvo salje roba ili prvo naplata? Lp

  1 godinu prije

 • user

  ReStyloh admin

  Poštovana Hana M, Korištenje ReStyloh za sve korisnike je besplatno. Promocije trenutno nisu aktivirane za potrebe korisnika. No, biti će te ćemo vas o tome obavijestiti. Ako imate bilo kakvih pitanja putem prijave, objave i kupnje artikala slobodno nas kontaktirajte. Želimo vam ugodno korištenje :) Pozdrav

  1 godinu prije

 • user

  Hana M.

  Zna li netko kako promovirati artikl? Zapnem kod onog dijela gdje treba platiti.

  1 godinu prije