Proljetno čišćenje ormara!

Proljetno čišćenje ormara!

Idealna prilika da odjeća koja vam ne treba pronađe svog kupca na ReStyloh.hr

Drage korisnice & korisnici..došlo nam je proljeće i sezona je čišćenja ormara!

Neki preslaguju ormar jer žele više reda u ormaru, neki jer se žele riješiti viška odjeće, neki jer planiraju što bi im još trebalo da ispune svoj styling za proljeće/ljeto 2020. Neki jer žele zaraditi, dok neki žele  lišiti planetu  dodatnih onečišćenja proizvodnje i zato kupuju rabljene artikle u izvrsnom stanju, dok neki žele uštedjeti.

Svi smo tu iz raznih razloga, ili svih navedenih, i zajedno ostvarujemo želje jedni drugima. Jer ono što tebi ne treba.. nekome je savršeno!

Mi u ReStyloh smo veoma sretni da svoje čišćenje ormara dijelite sa nama, pa donosimo par savjeta, kako se bolje organizirati, kako prodati ono što vam ne treba, te kako kupiti ono što vam treba:

 1. I najvažnije – Budi pošten korisnik – „Dobar glas daleko se čuje, a zao još dalje“ – Iako dozvoljavamo anonimnost svih naših korisnika prema drugim korisnicima, ReStyloh ima recenzije koje će vam omogućiti da identificirate s kim želite surađivati.
 2. U proljetnom čišćenju najlakše je izdvojiti zimske artikle koji nam više ne trebaju jer je zima iza nas i znamo čega smo se zasitili. Ali ako razmišljamo iz perspektive kupca, potencijalni kupac sada razmišlja o proljetnim komadima ReStyloh kolekcije kojima bi mogao zaokružiti svoj proljetni styling. Objavi proljetne artikle koji ti više ne trebaju (premalo/preveliko, nije više tvoj stil, ne planiraš to više nositi).
 3. Fotografirajte svoje artikle tako da se vidi oblik, boja i očuvanost artikla. Artikl mora imati sljedeće fotografije:
  • Naslovna fotografija mora biti vaša fotografija artikla na bijeloj pozadini na dnevnom svjetlu. Ako se radi o odjevnom artiklu onda najbolje na vješalici. Tako će kupac moći uvidjeti karakteristike artikla, i odlučiti se za kupnju.
  • Fotografije bitnih elemenata artikla: oznake branda, etikete, neki bitan detalj koji diferencira taj artikl, i oštećenje ukoliko ga ima
  • Ostale fotografije mogu biti po želji, iz kataloga, vaša interpretacija artikla u stylingu i slično
 4. Ispunite formular za artikl detaljno
  • Formular je izrazito bitan za search filtere. ReStyloh ima veliki broj artikala te kvalitetno popunjen formular pomaže da vaš artikl dođe do idealnog kupca.

ReStyloh je tu da bude vaša i naša platforma za razmjenu stila i kreativnosti!

Želimo potaknuti ekološku osviještenost u modnom svijetu, omogućiti praktičnu, pametnu i brzu kupnju, prodaju, zamjenu i razmjenu rabljene odjeće, modnih dodataka, nove odjeće, modnih dizajna, kozmetike i rukotvorina u tom segmentu.

Isto tako, naša želja je da uspješno uvedete reda u vaše ormare, kupite ili prodate puno zanimljivih artikala te izaberete vaš styling za proljeće/ljeto 2020.

Za sva pitanja tu smo za vas

ReStyloh team

 

 • user

  AuroraBorealis

  Super :)

  7 mjeseci prije

 • user

  LaLena13

  Da, super je stranica samo nikako prodat ista, pretpostavljam da je jos uvijek malo korisnika, steta. Nadam se da se nece ugasiti dok ne profunkcionira jer je zaista sve odlicno i admini su azurni .

  3 minuta prije

 • user

  SpringCleaning

  Jako lijepo! Za sada sve super. Nastavite tako.

  3 minuta prije