Organizirajte svoj ormar – nema više osjećaja „Nemam što za obući“

Organizirajte svoj ormar – nema više osjećaja „Nemam što za obući“

Dobro organiziran ormar ne samo da vam štedi vrijeme, već vam pomaže i da bez napora izražavate svoj osobni stil. Kategoriziranjem odjeće i primjenom učinkovitih strategija organizacije možete stvoriti funkcionalan i vizualno privlačan ormar. U nastavku istražujemo nekoliko savjeta koji će vam pomoći održavati red u ormaru.

 

 1. Kategorizacija po namjeni

Podijelite svoju odjeću prema različitim kategorijama kao što su radni život, tjelovježba, domaća i udobna odjeća, noćni izlasci, posebne prigode, sleepwear, donje rublje i outerwear. Ova organizacija omogućuje vam da brzo pronađete odgovarajuću odjeću za različite prigode.

 

 1. Organizacija po sezonama

Razvrstajte odjeću prema godišnjim dobima, poput proljeća/ljeta i jeseni/zime. Na taj način možete lakše pristupiti odgovarajućoj odjeći ovisno o vremenskim uvjetima.

 

 1. Organizacija po principu color coding

Razmislite o organiziranju odjeće prema bojama. Možete koristiti sustav kodiranja boja kako biste brzo pronašli odjevne kombinacije ili istaknuli omiljene komade. Na primjer, grupirajte odjeću po spektru boja ili koristite oznake boja na vješalicama ili policama.

 

 1. Korištenje ReStyloh

Cilj platforme ReStyloh je da vaš ormar bude bolje organiziran, da prepoznate odjevne komade koje više ne nosite i prodate ih putem ReStyloh platforme, istovremeno održavajući ormar organiziranim prema kategorijama kako biste izbjegli tipičan brain fatigue iliti onaj "Nemam što obući" osjećaj. Neka ReStyloh bude vaša online „polica u ormaru“ gdje nestaje što više ne nosite, i dolazi nova modna inspiracija.

 

Održavanje reda u ormaru olakšava svakodnevno odijevanje, pomaže vam da bolje iskoristite svoju odjeću i osjećate se sigurno u svoj stil. Veselimo se da nam javite da li su vam ovi savjeti pomogli stvoriti organiziran i inspirativan ormar koji odražava vašu jedinstvenu modnu viziju.

 • user

  Simple&Cool

  Super :) ovo moram poslati svim "nemam kaj za obuć" prijateljicama :D

  3 mjeseci prije

 • user

  AuroraBorealis

  Ovo je super. Nekad se nečega zasitim, ali nisam još spremna emocionalno se odreći tog komada odjeće. Pa spremim to u jednu kutiju . I onda nakon godinu dana ako sam i dalje toga sita onda se pomirim s tim da je vrijeme da restylam to :D

  3 mjeseci prije

 • user

  SpringCleaning

  Ja imam jednu policu u ormaru. U kojoj mi stoji odjeća koje sam se zasitila, i objavljena je na prodaju na ReStyloh i čeka novog vlasnika. Pa mi je pravi gušt gledati kako se ta polica prazni, a bome zaradi se tu za koju masažu ili tako neki gušt :)

  3 mjeseci prije