Upcycle, recycle, organic fabric, second hand, vintage - omiljeni održivi modni stilovi na okupu

Upcycle, recycle, organic fabric, second hand, vintage - omiljeni održivi modni stilovi na okupu

U današnjem svijetu u kojem su održivost i odgovornost prema okolišu postali nezaobilazni, održiva moda sve više dobiva na značaju kao budućnost modne industrije. Ova nova era mode ne samo da promiče održivost, već i očarava svojom cool i stilskom estetikom. Upoznajte se s nekoliko stilova održive mode koji su već osvojili svijet modnih entuzijasta.

 

Recycle moda

 

Recycle moda u kojoj se stare tkanine i odjevni predmeti pretvaraju  u potpuno nove, trendy komade s potpuno novim dizajnerskim potpisom. Ovi odjevni predmeti omogućavaju najbolji spoj održivosti i trenda.

 

Upcycle moda

 

Upcycle moda je poput modnog leptira. Otpadni materijali i predmeti pretvaraju se u trendy modne komade koji zrače jedinstvenošću i originalnošću uz prekrajanje i dodavanje novog detalja. Svaki upcycle komad je remek-djelo koji spaja modni zapis iz  jedne i druge ere tog modnog komada.

 

Moda od organskih materijala

 

Organski materijali su nova definicija luksuza. Pamuk, lan, konoplja i drugi prirodni materijali ne samo da su mekani na dodir, već su i prijateljski raspoloženi prema okolišu. Nositi odjeću od organskih materijala znači biti jedno s prirodom, bez žrtvovanja stila. A i idealni su i za one s najosjetljivijom kožom.

 

Second hand moda

 

Stil ne poznaje granice vremena. Second hand odjeća je prošla naj autentičniji test kvalitete – korištenje. Rabljena odjeća je blago koje nam omogućuje da se počastimo novim stilom sa sigurnošću da izvrsno podnosi uvjete kojima je namijenjena, jer samo najkvalitetnija odjeća može doživjeti svoj second hand life. Second hand moda je ujedno moda koja ima najpozitivniji utjecaj na planetu.

 

Vintage moda

 

Vintage moda je second hand moda koja spaja prošlost i sadašnjost. Komadi koji imaju nevjerojatnu sposobnost da ožive nostalgične trenutke i najbolje od modne prošlosti. Pronaći jedinstveni vintage komad znači biti trendsetter koji izaziva divljenje prema modnim ikonama prošlih vremena.

 

ReStyloh nudi najbolje od svih ovih stilova održive mode. U ponudi su second hand moda, kao i kreacije boutique dizajnera održive mode koji donose najljepše i najjedinstvenije stilove. ReStyloh je modna destinacija koja spaja stil i održivost na najcool način.

 

Zakoračite u budućnost mode i pridružite se revoluciji održive mode. Pozovite svoje prijateljice i prijatelje čijem stilu se divite, stvorite svoj online modni community. Uz održivu modu, stil i odgovornost prema okolišu idu ruku pod ruku. Budite trendsetter koji mijenja svijet - jer s održivom modom, vaš stil nije samo modni izričaj, već i način izražavanja svoje ljubavi prema planeti Zemlji.