HUMANITARNI TJEDAN MODE BY RESTYLOH

HUMANITARNI TJEDAN MODE BY RESTYLOH

U suradnji s neprofitnom udrugom „Pomaganje je uvijek in“.

U modnoj industriji je poznata stvar da se sezone otvaraju tjednom mode. ReStyloh kao sudionik svijeta mode organizira online tjedan mode, ali uz promicanje ljepote i stila promiče i jednu višu vrijednost. ReStyloh promiče održivu modu koja čuva naš jedini, predivan planet. Čak 1/5 otpada u svijetu je tekstilni otpad, a 1/5 onečišćenih voda stvara tekstilna industrija.  Korištenjem održive mode aktivno sudjelujemo u očuvanju našeg planeta.

Ovosezonski Humanitarni tjedan mode fokusira se na trenutno najsnažniju potrebu na ovim prostorima: obnovu Opće bolnice „Ivo Pedišić” u Sisku, koja je pretrpjela teška oštećenja uzrokovana potresom 29. prosinca 2020. Sisačka bolnica “Ivo Pedišić” je jedina bolnica na području cijele Sisačko-moslavačke županije, stoga je njena obnova apsolutni prioritet i prijeka potreba za naše sugrađane iz Banovine koji se u istoj godini suočavaju s pandemijom i potresima.

Sav profit od Humanitarnog tjedna mode by ReStyloh bit će doniran crowdfunding kampanji za obnovu bolnice „Ivo Pedišić“ u Sisku, u organizaciji neprofitne udruge „Pomaganje je uvijek in“.

Humanitarni tjedan mode by ReStyloh održat će se online od 31.5 do 05.06.2021. na www.restyloh.hr

Sudionici naše Humanitarne akcije bit će poznata lica iz svijeta umjetnosti, sporta i biznisa. Svaki od njih će izraditi profil na www.restyloh.hr, na njemu ponuditi svoje modne artikle te se prihoda od istih odreći u korist našeg humanitarnog cilja – obnove bolnice u Sisku.

ReStyloh će na svojim službenim stranicama na društvenim mrežama svaki dan otkriti po jednu novu poznatu osobu koja će u tom trenu na svom profilu objaviti artikle za prodaju u humanitarne svrhe.

Svaki takav artikl će pored naziva nositi i oznaku HTM21 u svrhu lakšeg filtriranja te kako bi kupci znali da kupnjom tog artikla sudjeluju u Humanitarnom tjednu mode.

Napomena: Artikli u sklopu ponude Humanitarnog tjedna mode su jedinstveni i dostupni samo u jednom primjerku. Korisnik koji se prvi javi za određeni artikl imat će prednost kupnje.

Kako bismo vam pomogli u kupnji artikla u Humanitarnom tjednu mode, za vas smo pripremili kratke upute:

 • Prije svega, napravite korisnički profil na www.restyloh.hr  (ako ste postojeći korisnik, potrebno je samo da se prijavite).
 • Postoje dva načina pretraživanja artikala:
 • Prema Artiklu: U tražilicu upišite HTM21 da se prikažu svi slobodni artikli vezani za Humanitarni tjedan mode.
 • Prema Sudioniku: Na opciji pretraživanja prema korisniku upisujete ime i prezime sudionika da se prikaže profil sudionika i cijela njegova kolekcija artikala koji su u prodaji za potrebe humanitarne akcije.
 • Pri odabiru artikla i pri kupnji možete postaviti i dodatna pitanja kako bi te pronašli vašu idealnu mjeru i novi omiljeni odjevni artikl.
 • Kada odaberete artikl koji odgovara vašim preferencijama kliknite „Pošalji upit“ koji će vas preusmjeriti na poruku koju želite poslati sudioniku čiji vas artikl zanima.
 • Nakon što dobijete upute za uplatu donacije potrebno je istu uplatiti. Navedena vrijednost artikla predstavlja minimalnu donaciju za artikl.
  • Uplata se vrši direktno kao donacija na udrugu Pomaganje je uvijek IN, koja prikuplja sredstva za obnovu Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.
 • Nakon vaše uplate ustupite nam podatke za dostavu kupljenog artikla, te će vam ReStyloh poslati paket.

Očekujemo vas u velikom broju i radujemo se našem online druženju na prvom Humanitarnom tjednu mode by ReStyloh u suradnji s neprofitnom udrugom „Pomaganje je uvijek in“.

Na mogućnosti da realiziramo ovu akciju i postignemo njen  humanitarni cilj ponajprije zahvaljujemo našem suorganizatoru Pomaganje je uvijek IN. Zahvaljujemo se našim Zlatnim partnerima Poliklinici Bagatin, Nexe Grupi i Joomboosu, te brončanim partnerima Poduzetnik i Mouse&Click.  Zahvaljujemo se i našim sudionicima: Ognjenu Bagatinu, Marku Cuccurinu, Kristini Milković Čilić, Nini Išek Međugorac, Nataši Janjić Medančić, Nikolini Kovačević, Izabel Kovačić, Mateju Lončariću, Mirti Miler, Franu Mileti, Niki Pavičić, Idi Prester, Niki Turković, Aljoši Vojnoviću i Ana Mariji Žužul. Poznati po humanitarnim akcijama i po svom dobrom stilu, odazvali se se i na Humanitarni tjedan mode, kako bi ojačali širenje naših zajedničkih vrijednosti te pomogli ostvarivanje humanitarnog cilja ove akcije.

Veseli nas što udruženim snagama možemo promicati niz vrijednosti – od brige za ljude u području pogođenom potresima kojima je nužna kvalitetna medicinska skrb, pridonijeti obnovi Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku - jer pomaganje nikada ne izlazi iz mode!

 • user

  AuroraBorealis

  #jedvačekanje :)

  2 minuta prije

 • user

  SpringCleaning

  wow :) ovo je pre dobro :) :) :)

  2 minuta prije